Earth Tykes blog 2vector
Earth Tykes blog 2vector
blog text copy
pull faces ET
ET vector logo 8

Welcome!

Time to save the world!

De Earthtykes tonen hun afkeuring tegen de mondiale bedrijven, deze bedrijven vernielen de wereld en ook onze levens…..

the
earth tykes text-01

Mijn naam is Paolo Raphael en ik ben de schrijver en illustrator van de Earth Tykes uitzendingen.

   

   In de eerste plaats moet ik jullie vertellen, dat ik voor mijn gevoel, hier op aarde een missie aan het voltooien ben. Mijn missie is het creëren en publiceren van de Earth Tykes boeken. De verhalen worden gepresenteerd door middel van een reeks uitzendingen van een volk, welke verborgen is voor de mensheid; vergelijkbaar aan een nog niet ontdekte stam, maar dan wel met geavanceerde technologie. Ik kreeg dit idee voor het eerst, toen ik een documentaire zag over een stam uit Columbia, Zuid- Amerika. Deze stam werden de Kogi genoemd. De Kogi kwamen vanuit hun koninkrijk, welke verborgen was in de bergen, naar beneden naar de stad om de stedelingen, die zij hun 'jongere broers' noemen, te vertellen en te onderwijzen over de ernstige problemen, namelijk de vernietiging van het milieu. Doordat het ijs op hun heilige berg begon te smelten, wisten zij dat het tijd was om te communiceren met de rest van de mensheid. De Kogi begreep de relatie tussen de lokale milieuproblemen en die van de wereld als geheel; de microkosmos en de macrokosmos, ze wisten ook  hoe ze de signalen konden lezen. Een dergelijke analyse hadden de westerse wetenschappers nog niet gemaakt.

  Toen ik aan de Earth Tykes boeken begon, bemerkte ik, zoals de Kogi ook deed, de noodzaak om iets te schrijven over het ontwaken van het menselijk bewustzijn, het aanpassen van het onderwijssysteem, waarbij we naast de bestaande lessen ook de ‘menselijke verbeelding dienen te stimuleren’. Met onze verbeelding en gevoelens kunnen we een toekomst creëren, waar we allemaal gelukkiger kunnen worden. De toekomst die er nu is, kun je zien als werken voor je schulden en veel te weinig aandacht voor de menselijke creativiteit, dit is dan ook geen mooie toekomst. De leiders van onze wereld, met uitzondering van een enkele leider, hebben ons op allerlei manieren in de steek gelaten.

 

 

   

Paolo logo
BhjmwHUXVNnXJOZh_pXn4S795XM

    De overgang van de mensheid van het aardse naar het buitenaardse, met als ideaal het brengen van de hemel naar de aarde, is de stap die we met ons allen moeten maken. De weg staat open voor verandering en een nieuw financieel systeem staat op het punt te worden geïntroduceerd [dit schrijven is van december 2016]. Ik wil de Earth Tykes verhalen leerzaam maken, maar wel op een plezierige manier, als een deel van de toekomst. Niet alleen maar de ‘veilige’ boeken en verhalen die we al kennen. Het leven is niet veilig, het is fabelachtig gevaarlijk en dat moet ook zo zijn, het zorgt ervoor dat we opmerkzaam blijven. Hoe meer opties we hebben, hoe groter de kans op fouten, maar dat is ook een deel van ons leven. Het belangrijkste is om te evolueren door onze eigen inspanningen en onze eigen leerprocessen.Dit kan niet gebeuren als grote zakelijke bedrijven alles controleren. Elke cultuur dient hun individualiteit te behouden, met altijd de gedachte dat we allemaal samenwerken als mensheid. We moeten de unieke eigenschappen van andere culturen over de hele wereld verkennen, deze eigenschappen dan laten binnenstromen in onze ziel, dit is de manier. De Europese Unie bijvoorbeeld, heeft een ingrijpende mentaliteitswijziging nodig; het Franse volk heeft dit al vanaf het begin gezegd, nu wordt dit ook door steeds meer mensen gezegd.

 

 

   

   Misschien is de motivatie achter de Earth Tykes uitzendingen het best samengevat door de volgende spreuk die ik aan het begin van elk boek heb geplaatst:

Cover ET review
CC Secret Voyage tex copy

Paolo Raphael

CC The Big Sea People cov tex
CC Adventures In Space tex copy
kindle CC Introducing

De Earthtykes uitzendingen...

De Earthtykes uitzendingen zijn rijkelijk geïllustreerde boeken die je meenemen naar fantasierijke reizen. Er zijn reizen in de ruimte, in het binnenste van de aarde en in onze droomwerelden.

  Voor welke leeftijdsgroep zijn de boeken? Het oorspronkelijke idee was om te schrijven voor volwassenen, iets met een beetje humor, maar met een aantal interessante, ethische en wetenschappelijke ideeën. Echter, als een kind zou ik, ondanks de soms ietwat ingewikkelde zinnen,  deze boeken ook graag gelezen hebben. Het is een geweldige manier om te leren.

 

 

Paolo Raphael

theearthtykes.net 2022

Links:

Gratis Introductie earthtykes

2022

Nederlands

[English]

image dubbelklikken

kindle CC Introducing
ET vector logo 8
flag_NL